Arbejdsglæde – foredrag

Foredrag om glæden ved at arbejde

Vi bruger lige så lang tid hver dag på at arbejde som vi gør på at sove … Derfor er god søvn og stor arbejdsglæde to vigtige ting for at leve et lykkeligt liv.

Der er i øvrigt videnskabeligt bevis på, at en god nats søvn og et godt arbejdsliv går hånd i hånd i den moderne og travle, vestlige verden. 

Men hvordan finder (eller genfinder) man så arbejdsglæden?

Det gør man ved at følge de lette og hurtigt lærte teknikker som jeg demonstrerer i mit foredrag om arbejdsglæde!

foredagsholder

Igennem foredraget vil du lære:

  • Hvordan du kommer i højt humør, selvom du har fået en dårlig start på dagen
  • En hurtig men effektiv teknik til at påvirke andre mennesker positivt – i stedet for at lade nogle af dem påvirke dig negativt
  • Hvad det præcis er i din hjerne, der gør, at du nogle gange ikke er helt tilfreds med dig selv… og hvordan du omprogrammerer den
  • Hvorfor skæld ud og negativ tankegang ikke virker
  • En hurtig og effektiv teknik, der virker meget bedre end skæld ud … Og så skaber den forandring på 24 timer
  • Hvordan forskere har bevist, at du bliver gladere og mere kreativ … Det koster kun 20 kroner at lave denne forandring på din arbejdsplads!
 
Men foruden det lærer du om en ekstrem stærk mental teknik, der vil forgylde dit liv fremover med højt humør, arbejdsglæde og stort selvværd.

Specielt til arbejdsgivere:

Ved at booke dette foredrag til dine medarbejdere er det beviseligt, at du vil sænke sygefraværet og højne produktivitet og effektivitet, så dette foredrag er sin pris værd mange gange. Brug kontaktformularen herunder, hvis du vil i kontakt med mig og høre nærmere, hvad foredraget indebærer: