Festfotograf og festunderholdning i en samlet pakke

Henrik er en dygtig entertainer, der har flere end 2000 jobs med underholdning til fest bag sig. I sine 20’ere tog han ud som festmusiker, Som 31 årig i 2003 vandt han Danmarksmesterskabet i Stand up comedy og igennem årenes løb har han haft filmroller samt medvirket i diverse tv programmer. Henrik Bruhn har derudover altid haft en passion for trylleri og close up magi.

Alle disse egenskaber har han samlet i én kombination – nemlig i rollen som den falske festfotograf!

Når du booker Henrik Bruhn til din fest, kan du forvente, at han er til festen i omkring 45 minutter, og har opbygget sin underholdning i 4 faser:

Den anonyme fase
Henrik ankommer til festen, som en hvilken som helst anden fotograf, pakker han sit medbragte fotoudstyr ud og begynder, at tage billeder af forsamlingen.

Forvirringsfasen
Gæsterne begynder at undre sig over Henriks fremgangsmåde som ”professionel” fotograf. Han virker lidt beruset, og har underlige billedekonstruktioner. Der bliver grinet, visket i krogene og folk er i tvivl om, om Henrik er en underlig fotograf eller en hyret entertainer. Henrik snakker lidt med gæsterne, der bliver grinet, tryllet og enkelte får en ballonhat, hvis de ser for kedelige ud på billedet

Den ekstreme fase
Der er ikke længere tvivl blandt gæsterne, for nu er alle med på, at han er en falsk festfotograf. Han sætter underholdningen et gear op, hvor gæsterne og æresgæsten/værtsparret får trænet lattermusklerne.

Underholdningsfasen
Værtsparret/æresgæsten skal nu have Henriks fulde opmærksomhed, hvor han både tager billeder, og charmer med sin komik og trylleri. Hvad der sker i underholdningsfasen, er en overraskelse 🙂

Gaven fra Henrik til dig
I løbet af de 45 minutter, som Henrik har underholdt til dit selskab, har han taget 50-70 billeder af dine gæster (og dig). Dem sender han digitalt til dig efterfølgende, som en gave, og et evigt minde om en fantastisk fest og ikke mindst super god underholdning!

Værd at vide
Henrik Bruhn blev Danmarksmester i Stand-up Comedy i 2003. Han var med Erik Clausens filmene ”Ledsaget Udgang” og “Frihed på Prøve”. Henrik Bruhn havde sin egen tv-serie med navnet Comedy-Kuren i 2008. Serien var skabt i samarbejde med Anders Matthesen. En tv-udsendelse hvor Henrik tabte 100 kg på et år, blev en bedre komiker og et bedre menneske. Intet mindre. Comedy Kuren fik tv-prisen for årets danske nyskabelse!

LÆS MERE PÅ WWW.HENRIK-BRUHN.DK