Goddaw i stuen og velkommen til. Udover at jeg synes, du bare skulle gå direkte til telefonen og ringe på 22 82 40 85 og booke mig, kan jeg fortælle om mig selv, at jeg er lige den underholdning, du står og mangler til dit næste arrangement – nu kan du roligt gå videre til at booke mig!

Nå, men så kan jeg da skrive, at du simpelthen ikke finder bedre underholdning i kongeriget. Jeg garanterer for at sætte dig og dine gæster i en grædende grine-tilstand!

Foruden at have underholdt til et utal af private fester, er jeg også meget brugt af de store firmaer såsom: A.P. Møller, ATP, Danfoss, Grundfos A/S, IBM, KPMG, Legoland A/S, Maersk Trading, National Banken, Novo Nordisk, Sonofon og mange flere!

Som du kan se på listen, har jeg snart optrådt for Gud og hver mand. Eller nej, det med Gud bliver jo nok mit sidste nummer. Men jeg er vældig frisk på dit arrangement – også selvom det skulle blive det sidste!

SÅ skal der bookes!

Ja, jeg er så sjov, at jeg vandt titlen som Danmarksmester i Stand-up Comedy i 2003.

Jeg har været med i en masse på TV2 Zulu, TV3 og Kanal 5,6 og 9 og ja, jeg spiller Erik Clausens søn i filmen ”Ledsaget udgang” og “Frihed på prøve”… Du kan se lidt af det, jeg har lavet ved at klikke på min præsentationsvideo herunder.

Jeg har faktisk optrådt over 800 gange med mit show, og JO – det er mig fra Comedy-Kuren, der blev sendt på Kanal 5 og nu lever jeg af at levere underholdning til fest.