Tab dig eller dø!

Foredrag om vægttab med Henrik Bruhn

Det har aldrig været mere relevant, at være glad i sin egen krop. Det har enorm betydning for, hvordan man har det – ikke bare helbredsmæssigt, men også på ens egen psyke, som bliver påvirket af ens fysiske velvære.

Men det er ikke altid lige let at tage sig sammen og tabe sig. Derfor er det en super god idé at høre successhistorier fra andre, hvor det nærmest virkede umuligt at nå i mål. 

Et foredrag om slankekur, sundhed og hurtigt vægttab

Oplev en aften fyldt med grin, forundring, nytænkning og håndgribelige teknikker … Og for at sikre, at du kan huske det, du lærer, får du det med dig hjem på cd!

Jeg har kæmpet med overvægt hele livet, indtil jeg for øjnene af hele Danmark løste problemet for åben skærm igennem tv-serien Comedy-Kuren. Efterfølgende har jeg ved siden af mit daglige virke som stand-up komiker hjulpet overvægtige med deres kamp mod kiloene.

tab dig eller doe

I 2009 startede jeg mit 2-årige forskningsprojekt “Sund Slankekur” hvor jeg frivilligt tog 35 kilo på for at tabe dem igen via projektet.

Igennem foredraget “Tab dig eller dø!” får du summen af alt, hvad jeg fandt ud af. Det bliver en aften, som henvender sig til alle mennesker, der interesserer sig for sundhed – hvad enten de trænger til at tabe sig eller ej … Og jeg kan allerede nu love, at der vil blive gennemgået brugbare teknikker, der vil give dit liv et kæmpeløft. Teknikkerne er så gode, at du får dem med dig hjem på en cd, så du kan genhøre det hele!

Aftenen forløber således:

1. del – Min baggrund. En komisk fortælling om min kamp mod kiloene, Comedy-Kuren og sidst men ikke mindst det store projekt: Sund Slankekur. Grin og mor dig imens du lærer en hel del om dig selv via fortællingen.

Pause

2. del – Din guide. Igennem anden del af foredraget giver jeg dig en udførlig gennemgang af de teknikker jeg fandt igennem forskningen. Du lærer også en af de stærkeste mentale programmeringsteknikker, der findes, som du kan bruge på såvel slankekur som alt andet, du ønsker at opnå. Hvis du bare trænger til et ekstra skud energi og et løft i din daglige sundhed, får du det nu – skal du tabe dig, er her lige, hvad du søger efter.

Afslutning med udlevering af cd’en “Tab dig hurtigt” til alle – og jeg svarer naturligvis på de spørgsmål, der måtte være.