Underholdning til fødselsdag

Henrik Bruhn laver fantastisk underholdning til din fødselsdag!

En fødselsdag er en glædens dag – jeg kan hjælpe dig med at gøre den endnu mere festlig og humørfuld gennem målrettet underholdning til fødselsdag.

Uanset om fødselsdagsbarnet er 18 eller 80 år, så kommer jeg med underholdning i særklasse og får uden tvivl trænet gæsternes lattermuskler!

foedselsdag billede

Professionel entertainer

Jeg har arbejdet som professionel komiker siden 2003, hvor jeg vandt DM i Stand-up Comedy. Sidenhen har jeg kombineret mit komikertalent med trylleri og skuespil, hvilket har givet mig inspiration til at underholde som falsk festfotograf.

Jeg har nu underholdt til over 200 fødselsdage landet rundt, og observeret ca. 500 fester fra første parket, hvor jeg har erfaret, hvad der får folk op ad stolene. Ikke mindst set, hvad der skal til for at få fødselsdagsbarnet og gæsterne til at føle sig godt underholdt. Desværre har jeg også set det modsatte – men det har jeg kun lært af! 

Jeg har set det hele – de tåkrummende pinlige og de, der har lagt folk ned med latterkramper – jeg har på den måde fået mig en masse erfaringer i, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Falsk festfotograf som underholdning til fødselsdag

Jeg er en entertainer i særklasse, da jeg kombinerer mange af mine talenter i min underholdning til fødselsdag. Nemlig komikken, trylleriet og skuespillet. Når du booker mig som falsk festfotograf, kan du forvente underholdning i fire faser.

1. Den anonyme fase

Jeg dukker op til fødselsdagsfesten noget forsinket og undskylder tidspunktet. Fødselaren kan dog ikke helt forstå, hvad jeg laver der, da hun/han ikke har bestilt en fotograf. Faktisk aner ingen af gæsterne, hvem der har hyret mig til jobbet. 

2. Forvirringsfasen

Der bliver nu snakket lidt i krogene og sendt undrende blikke til mig, da de synes jeg virker småfuld og lidt til den underlige side, når jeg går rundt ved bordene og tager billeder med mit Canon spejlreflekskamera.

 

3. Ekstremfasen

Nu falder alle brikkerne på plads hos gæsterne. Der er ingen tvivl længere – jeg er ikke hyret som festfotograf, men som professionel entertainer. Jeg skruer op for komikken og tager de mest mærkelige festbilleder.

4. Underholdningsfasen

Turen er kommet til det skønne fødselsdagsbarn. Jeg holder skrapt fokus på værten, hvor han eller hun nu udsættes for lidt “røg”. Det er “røg”, som er yderst sjovt for hele selskabet, hvor jeg professionelt vurderer situationen og gæsterne, så det holdes i en sober tone.

Lyder det som noget for dig til din fødselsdag? Så kontakt mig her:

En ekstra fødselsdagsgave

Det er min lille gave – som et evigt minde om en god fest og ikke mindst underholdning til fødselsdag. Jeg kan love dig, at du vil grine – som jeg sagde, så er jeg kun en falsk fotograf – til gengæld hylende morsom.