Underholdning til bryllup

Henrik Bruhn tilbyder skræddersyet underholdning til jeres bryllup

Brylluppet er en af de vigtigste dage i ens liv. Det er en ren fest fra start til slut. Og en fest skal jo være så sjov og underholdende som muligt.

Derfor er underholdning udefra en rigtig god idé til ethvert bryllup, som bruden, brudgommen og gæsterne skal huske!

Bryllupsunderholdning i særklasse

En kærlighedsfest kan ikke gøres om – derfor er underholdning til bryllup en vigtig beslutning. Særligt fordi den skal være sjov, personlig og unik.

Dette er langt fra, hvad mange entertainere kan performe. Jeg startede for over 20 år siden med at spille som musiker til bryllupper, og allerede der gjorde jeg mig nogle erfaringer med, hvilken underholdning til bryllup, der virker.

En af de ting, som jeg blev særligt opmærksom på, når jeg personligt eller professionelt sad til en festlig begivenhed og observerede underholdningen, var betydningen af værtsparrets inddragelse. Ofte så jeg, at entertaineren havde mere travlt med at fortælle vittigheder og historier til gæsterne end til at fokusere på aftenens midtpunkt(er). Det gjorde mig utilpas, når jeg så gommen gabe eller bruden kigge i sin taske – alt imens et ”festligt” indslag røg hen over hovedet på dem.

Hej Henrik

Mange tak for billederne. Jeg skulle fra flere sider også takke for et rigtig godt indslag. Det var desuden et rigtigt godt udgangspunkt for en god start på festen.

Steen Nielsen
trustpilot image
bryllup og underholdning

Har du ikke helt besluttet dig endnu? Så læs videre herunder, og bliv inspireret!

En af de ting, som jeg blev særligt opmærksom på, når jeg personligt eller professionelt sad til en festlig begivenhed og observerede underholdningen, var betydningen af værtsparrets inddragelse. Ofte så jeg, at entertaineren havde mere travlt med at fortælle vittigheder og historier til gæsterne end til at fokusere på aftenens midtpunkt(er). Det gjorde mig utilpas, når jeg så gommen gabe eller bruden kigge i sin taske – alt imens et ”festligt” indslag røg hen over hovedet på dem.

Derudover har jeg en del gange set bryllupsunderholdning blive tåkrummende og pinagtig, fordi entertaineren manglede erfaring og situationsfornemmelse.

Erfaring med underholdning til bryllup er derfor ekstremt vigtig, så både brudeparret føler sig trygge og gæsterne underholdt – uden at de behøver putte vat i ørerne, fordi underholdningen bliver grænseoverskridende.

Du kan være helt tryg ved mig, da jeg har erfaringen, timingen og situationsfornemmelsen i orden.

Falsk festfotograf med komik og trylleri

Den falske festfotograf egner sig perfekt til julefrokost, da festen lige får et ekstra nøk op. Når du booker mig som festfotograf, kan du forvente, at underholdningen har fire faser.

Jeg valgte at blive professionel komiker i 2003, fordi jeg vandt Danmarksmesterskabet i Stand Up Comedy! Der var pludselig andre end mig selv, som syntes jeg var sjov – så her startede karriereren for alvor.

Sideløbende med min passion for komik, fandt jeg det magiske trylleunivers spændende. Dagen lang sad jeg og øvede mig på tricks, og fandt på idéer til, hvordan jeg kunne kombinere trylleriet med komikken, og dermed levere underholdning i særklasse.

bryllup

Jeg har derfor sammensat en helt fantastisk bryllupsunderholdning som falsk festfotograf, hvor jeg blandt andet bruger komik, trylleri og naturligvis inddrager brudeparret i min underholdning.

Festunderholdning med Henrik Bruhn

Hvad handler min underholdning til bryllup om?

Jeg ankommer til festen, under dække af at være festfotograf – men i virkelighed er jeg jo “bare” en falsk en af slagsen. Ved ankomsten undskylder jeg naturligvis min forsinkelse, og går straks i gang med mit arbejde som “professionel” fotograf. Over skulderen har jeg en taske med med mit Canon spejlreflekskamera, som sirligt tages op og gøres klar!

Festfotografens fire faser

Når jeg kommer ud til din fest kan du forvente, at min underholdning til bryllup inddeles i fire faser.

1. Den anonyme fase

Forpustet og forsinket dukker jeg op til bryllupsfesten, hvor gæsterne tror, at jeg er en hyret festfotograf. Jeg undskylder overfor brudeparret at jeg er sent på den. Brudeparret er forvirrede, for de har ikke hyret mig til jobbet og ingen af de andre gæster ved, hvorfor jeg pludselig står der.

2. Forvirringsfasen

Her begynder folk at tænke, at jeg er lidt underlig af en traditionel fotograf at være. Gæsterne begynder at tvivle på, om jeg er en småfuld festfotograf eller en hyret entertainer.

3. Ekstremfasen

Ingen er længere i tvivl om, at jeg er en entertainer. Jeg giver den fuld gas med billeder af gæsterne, og blander det samtidig med komik og sjove bemærkninger.

4. Underholdningsfasen

I denne fase lægger jeg vægt på gom og brud, hvor jeg har et af parforholdets sjove elementer i ærmet. Jeg laver opstillede billeder af brudeparret til stor morskab for alle – ikke mindst brudeparret.

Som en del af min underholdning, vil jeg teste om bruden kan læse brudgommens tanker ved hjælp af tankeoverførsel. Uden at sige for meget, så kan jeg love dig, at der er mere mellem himmel og jord – samt mand og kvinde – end du lige regner med!

 

Ekstra bryllupsgave til brudeparret

Det kan godt være, at jeg ikke er professionel festfotograf, men mit sorte Canon-kamera er ægte. Når jeg går rundt og laver spas ved bordene, tager jeg ca. 100 billeder af bryllupsfesten. Alle billederne får brudeparret, som en ekstra gave fra mig. Én ting kan jeg love dig – de er SJOVE og helt klart et minde værd!

Underholdningen er i topklasse og udført til perfektion! Jeg elsker mit arbejde og vil altid møde dig, brudeparret og gæsterne med et smil.