Underholdning til julefrokost

Henrik Bruhn tilbyder komik i verdensklasse

Hej Henrik!
Det var en super fest – sikke en kanon underholdning, folk var helt vilde med dig 👍 der blev snakket om dig resten af aftenen.
Super start på en fest, tak😊
Charlotte Strand

Det er en nordeuropæisk tradition at holde julefrokost. Dog er der ingen andre, som holder dem ligesom os danskere!

Vil I have, at jeres julefrokost bliver endnu mere speciel, end de andres? Så læs videre, fordi jeg tilbyder underholdning til julefrokost!

Her er jeg ude for at tage parfoto og jeg går så ud fra, at de to damer er det man kalder et “moderne par” … så det vil jeg gerne tage et billede af … de var helt med på den, og til stor morskab for alle gav de hinanden et kys!

 

Julefrokosten er en dejlig tradition

Juletiden er en speciel tid for danskerne. Det er sandsynligvis den tid på året, som alle ser allermest frem til. Det er kærlighedens tid og den er ovre, før den overhovedet er begyndt.

Det er derfor vigtigt, at man udnytter den korte tid, som man har, så fornuftigt som muligt.

Og en af de måder, som danskerne gør det på, er ved at holde julefrokost for familie, venner og kollegaer. Det er den aften, hvor man kan glemme sine hæmninger, drikke noget snaps og spise en hel masse sild!

Hej igen!

Mange tak for billederne. Jeg skulle fra flere sider også takke for et rigtig godt indslag. Det var desuden et rigtigt godt udgangspunkt for en god start på festen.

Steen Nielsen

Der skal også være en eller anden form for underholdning, så gæsterne ikke går død. Du kan fx vælge, at I skal spille noget kortspil?

Det er en klassikker – problemet med kortspil er bare, der altid vil være nogen, som bliver halvsure, når de taber…

Derfor er underholdning til julefrokost fra en tredjepart altid en stensikker vinder, som alle kan være med til og som alle helt sikkert vil huske fremover.

Og det er så her at jeg, Henrik Bruhn, kommer ind i billedet. Fordi jeg tilbyder, at du slet ikke skal tænke over, hvordan gæsterne skal underholdes! Du skriver eller ringer bare til mig, hvor vi så hurtigt finder den bedste løsning for jer.

Hey Henrik

Tak for din underholdning i fredags på EUC syd!

Det har kun været gode tilbagemeldinger – alle syntes, det var super godt!

EUC Syd

Har du ikke helt besluttet dig endnu? Så læs videre herunder, og bliv inspireret!

Falsk festfotograf som underholdning til julefrokost

Den falske festfotograf egner sig perfekt til julefrokost, da festen lige får et ekstra nøk op. Når du booker mig som festfotograf, kan du forvente, at underholdningen har fire faser.

1. Den anonyme fase

Forsinket ankommer jeg til julefrokosten som festfotograf. Jeg undskylder det sene tidspunkt til gæsterne, men ingen har ligesom booket en fotograf til anledningen. Uden at blinke sætter jeg kameratasken fra mig, tager mit Canon spejlrefleks op, og går i gang med at tage billeder!

2. Forvirringsfasen

Gæsterne synes, at jeg er underlig og opfører mig af og til fuldere end dem. De begynder at viske og smågrine af mig, men er stadig tilbageholdende, for det er jo ikke pænt at grine af en særling!

3. Ekstrem fasen

Nu holder julefrokost gæsterne sig ikke længere tilbage. De skraldgriner og leger med på mine unoder. Der hersker ikke længere tvivl om mine særlige karaktertræk – for hele selskabet ved, at jeg er hyret til at underholde.

4. Underholdningsfasen

Sidste del af min underholdning til julefrokost er kommet. Der skal tages fællesbilleder af hele slænget. Jeg har spurgt arrangøren efter et par personer i flokken, som kunne trænge til lidt ekstra gas. De personer kommer i fokus og får for en stund en ordentlig omgang “røg”, som er til stor morskab for dem og resten af gæsterne.

Hej Henrik

Tak for sidst!
Jeg kan fortælle dig, at vi kun har fået meget positive tilbagemeldinger – alle syntes, det var en kanon optræden, du leverede.

Jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre aftenen så fantastisk – jeg er rigtig glad for, at det var dig, vi bookede.

Møgeltønder IF

Julegaven til arrangøren og gæsterne

Det er jo kun jul én gang om året – derfor skal I have en gave af mig. Imens jeg har underholdt til julefrokosten, har jeg taget omkring 100 billeder.

De billeder er en gave fra mig til dig/jer, så I altid kan mindes en fed aften med ekstremt god underholdning til julefrokost.

Kontakt dit bookingbureau hvis du vil høre nærmere eller bare gerne vil booke mig som underholdning til julefrokost!