Underholdning til reception

Henrik Bruhn tilbyder skræddersyet komik til reception!

Tidligere kunder

En reception er ikke en fest som alle andre. Det er mere en lille fest, hvor folk går rundt og snakker med hinanden i små grupperinger. 

Grupperingerne består for det meste af 3-5 personer, som snakker og underholder hinanden. Det kan dog godt ende ud med at dø lidt, hvis der ikke sker noget nyt. Derfor tilbyder jeg underholdning til reception, så din reception ikke dør ud!

underholdning til reception
fotounderholdning til reception

Underholdning til reception skal være skræddersyet

En reception er langt fra det, man forbinder med en helt traditionel “fest”. Til receptioner går folk meget mere rundt, end de gør til fx fødselsdage, hvor gæsterne oftest sidder meget ned, spiser og snakker kun med dem lige i nærheden af ens egen siddeplads.

En reception er derfor meget mere social og man bruger meget af sin tid i små grupper, som står og snakker. Gæsterne har også tit en tendens til at komme og gå, som det passer dem. Receptioner er for det meste også meget stille og rolige – dvs. at folk har et meget lavt niveau, når de kommunikerer med hinanden.

Grundet det lave niveau og de små rokerende grupper, som folk står i, så er det nødvendigt for dem at underholde hinanden, hvilket godt kan gå hen og blive svært at holde kørende. 

Derfor er det super rart for gæsterne, når der kommer en tredjepart og underholder dem. Det er her jeg kommer ind i billedet.

Jeg tilbyder nemlig underholdning til reception, som alle gæsterne vil huske i mange år fremover. 

Hej Henrik

Jeg vil bare lige sige på Stofas og mine vegne, at vi synes, det var et super godt show, du leverede i lørdags i Lystrup.

Mange tak for det og det kunne godt være, at det blev en anden gang, hvis du er frisk på det:0) Ha’ det godt!

Pernille - Stofa A/S
trustpilot image
Festunderholdning med Henrik Bruhn

Let underholdning til reception med komik, trylleri og fotografi

Jeg ankommer til jeres reception som fupfotograf, hvor jeg går rundt og underholde alle de små grupperinger, som folk nu end står i. Jeg underholder dem med små komiske indslag og trylletricks, alt imens jeg tager skarpe billeder af dem!

Efter jeg har mødt alle gæsterne, så giver jeg niveauet et lille nøk op ad, som du nok hellere vil opleve frem for at få beskrevet her. Jeg kan dog kun sige, at det bliver ekstremt sjovt for alle gæsterne!

Lyder det som noget for jer? Så tag endelig kontakt ved at klikke på knappen “Book nu!”.

En gave til jer fra mig

I løbet af receptionen har jeg taget omkring 100 billeder af gæsterne og festen som helhed. De billeder sender jeg til dig som en gave fra mig. Så har du et evigt minde om en god fest, og formidabel underholdning til reception.