Han er en dygtig entertainer, der har flere end 2000 jobs med underholdning til fest bag sig. I sine 20’ere tog han ud som festmusiker, Som 31 årig i 2003 vandt han Danmarksmesterskabet i Stand up comedy og igennem årenes løb har han haft filmroller samt medvirket i diverse tv programmer. Henrik Bruhn har derudover altid haft en passion for trylleri og close up magi. Alle disse egenskaber har han samlet i én kombination – nemlig i rollen som den falske festfotograf.

Sådan forløber underholdningen

Når du booker Henrik Bruhn til din fest, kan du forvente, at han er til festen i omkring 60 minutter, og har opbygget sin underholdning i 4 faser:

1 – Den anonyme fase

Henrik ankommer til festen, som en hvilken som helst anden fotograf, pakker han sit medbragte fotoudstyr ud og begynder, at tage billeder af forsamlingen.

2 – Forvirringsfasen

Gæsterne begynder at undre sig over Henriks fremgangsmåde som ”professionel” fotograf. Han virker lidt beruset, og har underlige billedekonstruktioner. Der bliver grinet, visket i krogene og folk er i tvivl om, om Henrik er en underlig fotograf eller en hyret entertainer. Henrik snakker lidt med gæsterne, der bliver grinet, tryllet og enkelte får en ballonhat, hvis de ser for kedelige ud på billedet J

3 – Den ekstreme fase

Der er ikke længere tvivl blandt gæsterne, for nu er alle med på, at han er en falsk festfotograf. Han sætter underholdningen et gear op, hvor gæsterne og æresgæsten/værtsparret får trænet lattermusklerne.

4 – Underholdningsfasen

Værtsparret/æresgæsten skal nu have Henriks fulde opmærksomhed, hvor han både tager billeder, og charmer med sin komik og trylleri. Hvad der sker i underholdningsfasen, er en overraskelse J

Gaven fra Henrik til dig

I løbet af den time, som Henrik har underholdt til dit selskab, har han taget omkring 100 billeder af dine gæster (og dig). Dem sender han digitalt til dig efterfølgende, som en gave, og et evigt minde om en fantastisk fest og ikke mindst super god underholdning!