Underholdning til fest

Suværen festunderholdning for alle

Danmarksmester i festunderholdning

Jeg vandt Danmarksmesterskabet i Stand-up Comedy i tilbage i 2003, og har levet af at lave underholdning til fest siden da. Jeg lavede min egen tv-serie, nemlig COMEDY-KUREN i 2008, og siden har jeg ikke været i tvivl om hvad jeg vil:

JEG SKAL LEVERE UNDERHOLDNING TIL FEST!

Skuespil, trylleri, komik og fotografi

Alt det tilbyder jeg. Det gør jeg så igennem en speciel underholdningspakke jeg kommer med, hvor jeg kombinerer komik, skuespil og trylleri i en samlet rolle som “Fotograf” Det der sker er lidt forskelligt, alt efter arrangementets type.

Henrik Bruhn i baren

Jeg målretter nemlig min festunderholdning så selskabets hovedperson/hovedpersoner kommer i centrum, og er det firmafest, kan jeg selvfølgelig bruge firmaet og nogle af medarbejderne som omdrejningspunkt.

Udover firmafester og julefrokoster, har jeg et specielt program til særlige lejligheder såsom:

  • Underholdning til konfirmation
  • Underholdning til fødselsdag
  • Underholdning til bryllup

Klik dig ind på linkene ovenover, og læs mere om hvad jeg laver til den enkelte fest. Det vigtigste her er bare, at det handler om, at alle skal have en god oplevelse. Jeg har optrådt som komiker siden 2003, og det har givet mig en ret stor erfaring i, hvad der virker og ikke virker. Læs mere om det her.

Festunderholdning med Henrik Bruhn

Lad os sammen gøre din festunderholdning til noget helt særligt

Jeg kan tilpasse min underholdning til fest, så den matcher dit selskab – og har du specielle ønsker, så klarer jeg nok også dem!

Jeg elsker at underholde folk, og har optrådt til et hav af arrangementer igennem de sidste 15 år – det har bare altid pint mig, at jeg ikke har underholdt til din fest! Så lad os gøre noget ved det nu!

Hvis I er flere om at tage beslutningen, så lad mig hjælpe dig med at overbevise de andre:

Klik på knappen nedenunder, så får du mit materiale om underholdning til fest.